Wie zijn wij ? 

Met 20 jaar ervaring waarvan 7 jaar zelfstandig, hebben wij ons kunnen specialiseren in de periodieke schoonmaak van kantoren en aanpalende infrastructuren, horeca en praktijken. Onze klanten zijn bedrijven met 10 tot 85 werknemers en werkvloeren tussen 100 en 1500 m². Door onze praktische aanpak kunnen al deze bedrijven elke dag, ongestoord, rekenen op een schone, ordelijke en hygiënische werkplek, en dit aan de beste prijs.

Door de combinatie van ervaren zelfstandige teamleiders met de juiste productkennis, bijgestaan door een vaste ploeg flexi-jobbers, leveren wij al jaren een standvastige kwaliteit zonder 1 uur verlet. 

Doorgaans ga je bij ons ook steeds dezelfde gezichten zien.


Wat doen wij ?

Schakel ons in voor uw dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak. Wij poetsen volledig volgens uw wensen waar u het wilt, hoe u het wilt en wanneer u het wilt.

Wij zijn gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, horeca en praktijken. Dit houdt in:

  1. IT-kantoren, Bouwbedrijven, Industriele Produktie-bedrijven, verhuurbedrijven
  2. Restaurants
  3. Boekhoudkantoren, Apotheken, dokterspraktijken

Zoekt u een partner  die op tijd toiletpapier, geurverfrissers, handdoekjes... levert en meteen ook aanvult, zonder dat u zich hierover zorgen moet maken ? Graag nemen wij deze taak op ons. Maar zelf aankopen kan natuurlijk ook. Vraag vrijblijvend naar ons 3 of 5 sterren programma.

-Ruitenwas

Zowel binnen als buitenramen nemen wij graag onder handen, zodat u kan rekenen op een helder zicht. Voor grote opdrachten werken wij samen met een vaste collega.


Hoe werken wij

Voor onze langlopende contracten werken wij doorgaans met een vast maandelijks budget. Hierdoor hebben onze klanten een eenvoudige controle en duidelijke jaarlijkse budgetering. 

Voor eenmalige contracten worden steeds op voorhand goede afspraken gemaakt. Geen verrassingen achteraf.

Waar werken wij ?

Onze naam heeft het al verklapt. Om zo weinig mogelijk tijd te verliezen in de files richten wij ons op het Waasland en Antwerpen.

Klik op onderstaande linkt om contact op te nemen